Logeren

Voor het echte goede toeven
logeer je bij Verhoeven!

Hotel Brasserie Verhoeven ligt direct aan de markt, het mooie en bruisende centrum van Uden. Slechts enkele meters verwijderd van het winkelcentrum met talloze winkels, boetiekjes, enkele warenhuizen, diverse horecagelegenheden en een bioscoop. Last but not least ligt Theater Markant op ‘n minuutje lopen van Hotel Brasserie Verhoeven. Voor ieder wat wils dus.

Met zijn 19 kamers, variërend van een- tot driepersoons, kiest u bij Hotel Brasserie Verhoeven voor Brabantse gezelligheid verpakt in een stijlvolle huiselijke ambiance. Een ideale plek om te verblijven als u in de omgeving aan het werk bent, het stadje Uden en omgeving, danwel familie of vrienden bezoekt.

Alle kamers zijn voorzien van douche en toilet, föhn, een zitje, een ruime kledingkast, LCD tv, Senseo koffiezetapparaat en gratis wifi. Bijna alle kamers beschikken over elektrisch verstelbare boxspringbedden. 

Tevens is er de mogelijkheid om uw schoenen te laten poetsen en/of uw kleding te laten reinigen.

Kamerprijzen per overnachting:

  • 1 persoonskamer € 70,00
  • 2 persoonskamer € 90,00
  • 3 persoonskamer € 120,00

Alle genoemde prijzen zijn inclusief ontbijt en BTW.

Ontbijt wordt geserveerd van 06.00 uur tot 10.00 uur.
In- en uitchecken vindt plaats in de Bistro.
Inchecken vanaf 16.00 uur tot 00.00 uur.
Uitchecken voor 11.00 uur.

Hotel Brasserie Verhoeven heet u graag van harte welkom!

Met bushaltes op een minuutje loopafstand en meerdere parkeergelegenheden, tot recht voor de deur, is de bereikbaarheid optimaal.

 

 

Slogan