Menu

 Hotel Verhoeven ***

Wij beschikken momenteel over 19 kamers midden in het centrum van Uden. Een ideale plek om uw gasten te laten verblijven als zij  in de omgeving aan het werk zijn, een feestje hebben of op familie bezoek zijn. Op de eerste plaats natuurlijk door de centrale ligging van Uden. Op de tweede plaats omdat zij na een lange (werk)dag terecht komen in een ontspannen, huiselijke en gezellige sfeer. Al onze gasten worden met de bekende Brabantse gastvrijheid ont-vangen en kunnen van al onze faciliteiten gebruik maken.

Ons hotel bevindt zich midden in het bruisende centrum van Uden, pal aan de markt. Op minder dan honderd meter van het hotel begint het winkelcentrum. Hier treft u talloze winkels, boetiekjes en horecagelegenheden aan.

Theater Markant en de servicebioscoop Take Ten bevinden zich op loopafstand van het hotel. Na het bijwonen van een voorstelling bent u van harte welkom in onze brasserie om lekker na te borrelen. Ook is het natuurlijk mogelijk om vooraf te dineren in onze bistro!

Blijft u liever in het hotel? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. In de brasserie serveren wij overheerlijke tapas. Hier kunt u desgewenst onbeperkt tapas eten voor slechts € 28,95.  Bij goed weer beschikken wij over een groot terras aan de voorzijde van de brasserie.  

's Ochtends wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd (bij de kamerprijs inbegrepen). Tevens beschikken wij over verschillende vertrekken waar u besprekingen, vergaderingen, cursussen en feestjes kunt houden. Informatie hierover en over ons hotel kunt u verkrijgen bij ons personeel. Zij helpen u graag verder.

Bekijk hier onze promo

Informatie

 Prijzen (per nacht):

Alle genoemde prijzen zijn inclusief ontbijt en BTW
 

Alle kamers zijn voorzien van:

In- en uitchecken (in Bistro):

        * Later inchecken dan 23.00 uur in overleg bij reservering.

Ontbijt: