Menu

Naast onze bistrokaart (a la carte) serveert Hotel Brasserie Verhoeven tevens (Spaanse) tapas. Zeven dagen per week kunt u vanaf 17.00 uur tapas eten met uitzicht op de markt in onze ruimtelijke serre, of aangenaam genieten in de als huiskamer ingerichte brasserie. Ook grotere groepen kunnen we in onze speciaal ingerichte ruimte onderdak bieden. Het is allemaal mogelijk!

Wilt u graag onbeperkt genieten? Voor slechts € 28,95 kunt u genieten van onze tapas. U krijgt daarbij tapasbrood met huisgemaakte aïolie en tapenade. Iedere ronde krijgt u de gelegenheid om tot twee gerechten per persoon te bestellen. Het aantal rondes dat u kunt bestellen is onbeperkt en mogelijk gedurende de hele avond. Onze keuken is maandag t/m donderdag en zondag tot 23:00 uur geopend en vrijdag en zaterdag tot 24:00uur.

Oorspronkelijk worden tapas in Spanje samen met een drankje als eetlustopwekkend hapje geserveerd. Met duizenden verschillende tapas, die per regio sterk verschillen, is er genoeg te kiezen. De laatste jaren zijn tapas buiten Spanje erg populair geworden, zoals bijvoorbeeld in Nederland. Toch lijken deze versies van tapas niet altijd op de authentieke tapas zoals die in Spanje worden bedoeld.

Hotel Brasserie Verhoeven heeft als doel om ervoor te zorgen dat de authenticiteit van de tapas niet verloren gaat. Dit gegeven zorgt voor een duidelijke Spaanse inslag bij de gerechten waar u uit kunt kiezen.  

Wat mag u van ons verwachten? Onze produkten zijn, zoals het in Spanje betaamt, vers geleverd en kwalitatief met de grootste zorg bereid. Samen met de snelheid van de keuken en de behulpzaamheid van de bediening, maken we er voor u een ontspannen en gezellige avond van. Voor een compleet overzicht van onze gerechten kunt u de menukaart op de website bekijken, of kom een keer langs!

Is uw interesse gewekt, en zou u graag onze tapas een keer willen proeven? Dan hopen wij u bij ons aan tafel te mogen begroeten.

Reserveren is gewenst, maar niet verplicht.

Robert en Cindy Verhoeven

TAPAS

Onbeperkt genieten voor slechts €28,95*

Onze (vernieuwde) tapaskaart bestaat uit diverse koude en warme gerechten. Uiteraard staan er ook diverse desserts op.

Klik hier om onze tapaskaart te bekijken (pdf). 

*Voor kinderen tot 12 jaar hanteren wij het tarief van €16,95

 

Tapaskeuken geopend

Maandag 17.00 - 23.00
Dinsdag 17.00 - 23.00
Woensdag 17.00 - 23.00
Donderdag 17.00 - 23.00
Vrijdag 17.00 - 00.00
Zaterdag 17.00 - 00.00
Zondag 17.00 -

23.00

 

Honger gekregen en wilt u graag reserveren?

Dat kan via telefoonnummer: 0413-262627 

Voor groepen groter als 20 personen kunt u het beste mailen naar: info@hotelbrasserieverhoeven.nl